Lainojen yhdistämisen plussat ja miinukset

Niille, joilla on vaikeuksia maksaa kuukausimaksuja useista lainoista, lainojen yhdistäminen voi auttaa suuresti. Yhdistämällä kaikki velkasaldot yhdeksi maksuksi voit säästää rahaa korkokuluissa, eikä sinun tarvitse yrittää käsitellä useita maksuja.

Saattaa myös olla helpompi pysyä velkojen yhdistämismaksujen tasalla, koska ne ovat yleensä pienempiä kuin kokonaissaldot. Miten lainojen yhdistäminen hyödyttää kuluttajia?

Velkojen yhdistämisestä on kuluttajille useita etuja. Ensinnäkin pienemmät kuukausimaksut ovat yleensä etusijalla niille, joilla on vaikeuksia pysyä kuukausimaksujen kanssa, koska maksujen suorittaminen voi usein vakavasti häiritä heidän jokapäiväistä elämäänsä. Kun otat lainan, konsolidoitu laina voi olla helpompi pysyä perässä ja vähentää stressiä kuukausibudjetissa. Jos velkajärjestelylaina vaatii hyvää luottoa, se voi myös auttaa pitämään maksut ajan tasalla ja parantamaan luottotietoja.

Yleisesti ottaen luottokortin saldo on vähemmän huolestuttava kuin laina, koska se voidaan maksaa takaisin kohtuullisessa ajassa. Lainojen yhdistäminen on hyvä tapa nähdä edistystä kohti velatonta elämää, koska kuluttajat voivat keskittää taloutensa ja hallita sitä paremmin itse. Lisäksi yhdistely toimii yleensä hyvin myös muuntyyppisten kuluttajavelkojen kanssa. Opintolainoja ei yleensä yhdistellä. Tämä johtuu siitä, että liittovaltion lainat ovat taattuja, kun taas yksityiset lainat eivät. Suurempia lainoja, kuten asuntolainoja ja autolainoja, voidaan yhdistää tai ei, joten ellei toisin mainita, opintolainoja ei voida yhdistää luottokorttivelkoihin tai muihin lainoihin.

Lainojen yhdistämisen plussat

1. Pienemmät kuukausimaksut

Pienemmät kuukausimaksut kuluttajaveloista ovat merkittävä syy siihen, miksi velkojen yhdistäminen on monille kuluttajille erittäin miellyttävä vaihtoehto. Pienempi, hallittavampi kuukausimaksu on suuri huolenaihe monille ihmisille, koska monet heistä tuskin pärjäävät kuukausittain ja tarvitsevat kaikki edut. Kun otat yhden lainan kaikkien velkojensa kattamiseksi, tämä kertamaksu on pienempi ja maksettu laina ei enää aiheuta vaikeuksia kenellekään.

2. Ei enää odottamatonta tai lisättyä velkaa ottamalla laina, jolla on parempi korko, kuukausimaksuja kuluttajaveloista alennetaan ja on turvattu uusien velkaantumisten varalta. Yhdistämällä kaikki velkansa yhteen on paljon turvallisempaa sanoa hyvästit yllätyksille, jotka voivat usein johtua useista kulutuslainoista.

Lainojen yhdistämisen miinukset

1. Yleensä velan maksaminen kestää kauemmin Velkojen yhdistämisen helppous tarkoittaa tietysti sitä, että saldojen maksaminen kestää kauemmin. Kun saldot ovat velkaa eri koroilla pitkän ajan kuluessa, korot voivat kasautua vanhalle velalle, jolloin niiden maksaminen kestää kauemmin kuin alkuperäinen velka alun perin. Usein velkojen vakauttamislainat edellyttävät mojovaan summaan käsirahaa, ja asunto, kuten talo tai auto, on asetettava vakuudeksi maksukyvyttömyyden sattuessa.

2. Korot voivat olla korkeampia Myös velkojen vakauttamisella on haittoja. Vaikka tällaisten lainojen korko on yleensä alhaisempi kuin korot, joita tavoiteltiin, kun saldo oli korkeampi, konsolidointilainojen kuukausimaksut ovat yleensä vain hieman enemmän kuin niiden pitäisi olla. Lisäksi korkeat korot, lainan maksaminen voi kestää vuosia, ja perheenjäsenten rasitus voi olla molemminpuolinen.

3. Vain yhden laskun taakka Kun velat yhdistetään yhdeksi laskuksi vain yhdellä maksulla, se on kätevämpää ja vähemmän verottaa yksilöiden päivittäisiä velvollisuuksia. Esimerkiksi on helpompi muistaa maksaa yksi lasku kuukaudessa, koska eräpäiviä on vain muutama. Tällä mukavuudella on kuitenkin hintansa, koska useimmilla meistä ei ole varaa kiinnittää tarkasti huomiota taloudellisiin velvoitteisiimme joka kuukausi. Yhdistämällä kaikki velkasi yhdeksi maksat vain yhden laskun, mikä voi olla paljon helpompaa kuin saada useita laskuja jatkuvasti. Huolimatta velan vakauttamisesta, se voi tarkoittaa alempia korkoja ja pienempää kuukausimaksua.

Päivittäiset vastuut.

Esimerkiksi on helpompi muistaa maksaa yksi lasku kuukaudessa, koska eräpäiviä on vain muutama. Tällä mukavuudella on kuitenkin hintansa, koska useimmilla meistä ei ole varaa kiinnittää tarkasti huomiota taloudellisiin velvoitteisiimme joka kuukausi. Yhdistämällä kaikki velkasi yhdeksi maksat vain yhden laskun, mikä voi olla paljon helpompaa kuin saada useita laskuja jatkuvasti. Huolimatta velan vakauttamisesta, se voi tarkoittaa alempia korkoja ja pienempää kuukausimaksua. päivittäiset vastuut. Esimerkiksi on helpompi muistaa maksaa yksi lasku kuukaudessa, koska eräpäiviä on vain muutama.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *