Kuinka monta lasta hankkia perheeseen?

Ajatuksia siitä, kuinka monta lasta haluat saada. Ensimmäinen asia, joka sinun on mietittävä, on perheesi tarpeet. Avioliitto, sosiaalinen piiri tai jopa taloudelliset mieltymykset voivat määrätä henkilökohtaiset valintasi. Vaikka suurempi perhe oli aikoinaan normi, maailma on muuttunut paljon ja yhtä oikeaa ratkaisua ei ole.

Monet ihmiset arvostavat sitä, että heillä on mahdollisimman vähän lapsia, eivätkä halua antaa enemmän kuin pystyvät hoitamaan tai osallistumaan heitä. Tämän kompensoimiseksi jotkut vanhemmat päättävät hankkia vain yhden tai kaksi lasta, kun taas toiset ovat valmiita saamaan paljon enemmän lapsia.

Toinen asia, joka on otettava huomioon päätettäessä, on perheen koko. Lukuisat tutkimukset ja talvet osoittivat kerta toisensa jälkeen, että mitä pienempi perhe, sitä enemmän he käyttivät energiaa, vapaa-aikaan. Kävi ilmi, että pieni perhe, yleisessä mielessä, elää onnellisempana ja terveempänä kuin isompi perhe.

Kun nämä tekijät otetaan huomioon, päätös tulee helpommaksi, kun otat jokaisen käsiin. Vapautuminen. Vanhempana oleminen on iso askel, ja sopeutuminen kaikkiin on myös iso askel. Varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa vanhempi. On tärkeää tietää ja ymmärtää, että lapset eivät ole helppoja.

Vanhempana oleminen tarkoittaa, että tiedät jo, mikä saa lapset tikittämään, miltä heistä tuntuu, mitä heidän on opittava tai jopa mistä he pitävät ja eivät pidä. Nyt kun he ovat aikuisia, he ovat yksin ja sinä olet nyt heidän pomo, mikä tarkoittaa myös sitä, että olet heidän vanhempansa. On hieman vaikeaa tietää, mitä he haluavat ja missä he haluavat olla, ja päättää, mitä he tarvitsevat, on myös osa päätöksentekoa uuden lapsen saamisesta.

Concordian yliopisto teki tutkimuksia, jotka osoittivat, että vanhempien lapsista, joilla oli riitaa, tulee yleensä sellaisten vanhempien lapsia, joilla on onnellinen ja positiivisempi asenne. Asumisjärjestelyt. Lapset oppivat myös sosiaalisia taitojaan kehittymisvuosiensa aikana.

Lapset, joilla on kiireinen ja aktiivinen perhe, oppivat yleensä parempia sosiaalisia taitoja kuin lapset, jotka leikkivät koko päivän ja yön talossamme kiinnittäen huomiota vain omiin tarpeisiinsa ja tarpeisiinsa, päivittäisiin ruokalistoihin. Lapset, jotka kasvavat kiireisessä elämässä, tietävät, että heidän on noudatettava sääntöjä ja opittava oppituntejaan kohdellulla tavalla. He saavat sinulta enemmän huomiota, jos huudat heidän puolestaan ​​eikä vie aikaa, joka on oppitunti suvaitsevaisuudesta ja kiitollisuudesta ongelmien ratkaisemisessa, mutta sinä olet vanhempi.

Tarkkaile heidän vanhempiaan ja heidän sanojaan. Oletko samaa mieltä? Oletko eri mieltä? Sanovatko he vain, mitä ajattelevat? Oletko heidän ystävänsä vai heidän vanhempansa? Riippumatta siitä, kuinka pitkä tai lyhyt yhteinen aika on, yritä hallita sitä. Vanhemmuus voi tehdä salaisuuden, mutta se ei tarkoita, että siitä ei tarvitse keskustella.

Paras tapa aloittaa: kutsu heidät kertomaan tunteistasi ja kokemuksistasi. Ratkaise ongelmia ja puhu toisista elämässäsi. Riippumatta siitä, kuinka vanhoja lapsesi ovat, heidän täytyy tuntea itsensä rakastetuiksi, suojelluiksi ja kunnioitetuiksi, ja heidän on tiedettävä, että he voivat jakaa asioita ilman, että heitä tuomitaan. Lapsesi kuuntelevat sinua ja tarkkailevat monia asioita.

Heidän käyttäytymistään ei ehkä ylläpidetä, varsinkin jos he eivät pysty puhumaan, mutta niin kauan kuin he ovat siellä ja kunnioittavat toisiaan. Jos sinulla ei ole aikaa puhua nyt, on aika tehdä muutos. Aseta tietty aika, jolloin voit puhua heille ilman muita. Koulujen valinta. Toinen asia, joka sinun on otettava huomioon päätettäessä hankkia lisää lapsia, on se, mihin lähetät heidät.

Jos haluat saada osan kotikoulusta ja jotkut julkisista tai yksityisistä maksuista, muista, että olet vanhemmat ja he ovat lapsia ja muodollisempi ympäristö on paras, mutta julkisissa tai yksityisissä kouluissa valinta on sinun. Valinta on sinun ja voit valita oikean sinulle ja lapsillesi. Lukeminen lapsille. Lapsille lukeminen on ihana asia. Aloita jo kahden vuoden ikäisenä ja siitä tulee tapa, jonka sinä ja he luemme kaikki tulevaisuudessa. Lapset menevät kouluun lukematta ja pääsemättä kirjoihin, ja siksi se on helposti kadonnut ja lepää. Vaiheittainen lukeminen on parasta lapsellesi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *